Produkter for bruco srl (6)

UNGE RØDVIN RONDAN D.O. LA RIOJA. - !!!NYHET!!! UNG RØDVIN RONDAN HØST 22/23 D.O. LA RIOJA

UNGE RØDVIN RONDAN D.O. LA RIOJA. - !!!NYHET!!! UNG RØDVIN RONDAN HØST 22/23 D.O. LA RIOJA

Denne typen vin lages fra eiendommens vinmarker med Tempranillo-druer, sammen med vinmarker med Garnacha-druer. Fordeling av druesorter: 70% Tempranillo, 30% Garnacha. Produksjon: Avstilket drue i rustfritt stål med en måneds maserasjon. SMAKSNOTAT: Ung rødvin har en kirsebærfarge med purpurfargede og glitrende kanter. PÅ NESA: Den er bred, med kraftige aromaer av røde bær og blåbær. Med god intensitet. I MUNNEN: Den er smakfull, frisk, vedvarende og veldig fruktig. Logistikk: · 12 enheter per kasse. · 60 kasser per europeisk pall. · 720 enheter per europeisk pall. Minimumsbestilling: 1 europeisk pall. Skatter ikke inkludert. Se tilbud i kontaktinformasjonen. Vennligst avstå fra mellomledd og nysgjerrige. Selges ikke til privatpersoner under noen omstendigheter. Tilbud kun for profesjonelle engros for nasjonal distribusjon, hotell- og restaurantbransjen eller Horeca-kanalen. Kundeservice åpningstider: Mandag til fredag. Morgen 08:00 til 14:00.
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, til bruk i kjøttproduksjon, for fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Lomo embuchado" eller "Caña de lomo" laget gjennom en modnings- og tørkeprosess som varer mer enn 45 dager. Format: eske 200g, pose 5kg
Komplett tilsetning kurert 049

Komplett tilsetning kurert 049

Blanding av tilsetningsstoffer og hjelpestoffer, for bruk i charcuterie, for fremstilling av kjøttprodukter som er modnet, enten tørket (inkludert med modningstid under 30 dager) eller varmebehandlet. Brukes som et supplement i oppskrifter som tilfører salt og krydder. I andre tilfeller må det kontrolleres at summen av tilsetningsstoffer ikke overskrider de maksimale lovlige grensene for det produserte pølseproduktet. Format: eske 6kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for produksjon av kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", laget med langsomme modningsteknikker (temperatur fra 6 til 12ºC og initial RF fra 78 til 86%). Format: pose 4kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for bruk i kjøttproduksjon, til fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Morcilla". Format: pose 5 kg
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og smakstilsetninger, for bruk i pølsemakeri, til fremstilling av det kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "chorizo blanco" eller "longaniza blanca", modnet med tradisjonelle metoder i minst 30 dager. Format: eske 160g, pose 4kg